Dé Verborgen Laadpaal Vanaf €999,-

Bestel nu direct de laadpaal die je niet ziet voor onder de 1000 euro. 

TIJDELIJK met GRATIS installatie onderzoek

Wacht niet langer en vraag vandaag direct aan!

Kies voor

Buitenshuis enkel nog een kabel

De rest zit in de meterkast. Wel zo handig, toch?

Enkel kabel zichtbaar bij hidden laadpaal
Zichtbare kabel buitenshuis
Hidden laadpaal in de meterkast
Montage in de meterkast

De zekerheid van een laadpunt

Met de SmartDodos verborgen laadpaal heb je niet alleen een laadpaal die je niet buitenshuis ziet. Maar heb je ook altijd de zekerheid van je altijd een vrij laadpunt. Zo hoef je niet in de buurt op zoek te gaan naar een oplaadpunt. Wel zo handig!

De beste Prijs Kwaliteit verhouding

Wij bieden de beste prijs kwaliteit verhouding voor de verborgen laadpaal. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt met onze verborgen laadpaal.

Gemakkelijk gemonteerd

De laadpaal wordt volledig gemonteerd in de meterkast! Het enige wat nog naar buiten gaat is de kabel. Uiteraard hou je genoeg ruimte over voor alle andere apparatuur!

Optie voor Dynamisch laden

Zorgt ervoor dat er ALTIJD genoeg stroom is voor zowel thuis als het opladen van je auto. Verbruik je in huis iets minder, dan gaat automatisch meer capaciteit naar het laden van je auto. Andersom werkt dit precies hetzelfde, wel zo makkelijk toch?

GRATIS vooronderzoek

Met ons GRATIS telefonische vooronderzoek weet je meteen waar je aan toe bent. Of de laadpaal eenvoudig gemonteerd kan worden, wanneer we kunnen komen installeren en wat de totale kosten zijn.

Succes Gegarandeerd

Er zijn al tientallen tevreden gebruikers van de verborgen laadpaal. Iedereen die de laadpaal ziet zal hem geweldig vinden. Want je ziet géén lelijke laadpaal meer voor je huis. Maar een die wel past bij je huis. Hoe mooi is dat!

Super makkelijk aangevraagd

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met jouw contact op over de verborgen laadpaal.