GEAVANCEERD ENERGIEBEHEER VOOR VASTGOED
“Volledig energie inzicht over al mijn panden van hoofdmeter tot zonnepaneel”

Met onze geavanceerde energiemanager kun je meteen de energiedata van alle gebouwen zien en volledige controle over de totale elektriciteitsafrekening aan de huurders.

Benieuwd hoe? Plan een vrijblijvende demonstratie in.

IN EEN COMPLEET DASHBOARD
Grip op alle energiedata van jouw vastgoed

Bezit of beheer je meerdere panden? Wil je alle energie meten en het energieverbruik op één plek kunnen zien? Vanaf nu kun je dit allemaal beheren met één gebruiksvriendelijk energiebeheersysteem. Bekijk de energiegegevens van elk pand, stel waarschuwingen in voor hoog of laag verbruik en ontvang rapporten over de energieproductie van bijv. zonnepanelen. Houdt je huurders tevreden en bespaar geld op uw elektriciteits- en gasrekening met onze uitgebreide energiemanager.

Energie besparen door inzicht

Help huurders geld te besparen op hun energierekening door hen een eenvoudige manier te bieden om energie te meten, bij te houden en te verbeteren.

Benut zinvolle kansen

Ontvang meldingen die het verschil maken voor duurzaamheid en energie besparen, bijvoorbeeld door weersinvloeden uit het energieverbruik te halen.

Verbruik per M²

Vergelijk het energielabel met het werkelijke verbruik per vierkante meter om een daadwerkelijk beeld te krijgen of het energieverbruik in overeenstemming is met het label.

verbruiksmanager
Energielabel informatie

Dankzij het inzicht in de energielabels van gebouwen weet je of het verbruik van jouw gebouw boven of onder de normen ligt. Ook je kunt het benchmarken met best practices en besparen op elektriciteitskosten!

Factuur controle

Controleer geheel automatisch over alle panden of alle facturen kloppen met het daadwerkelijke verbruik zodat je nooit teveel betaald.

Rechtenbeheer

Met SmartDodos kan je toegang tot jouw energiedata geven aan wie het nodig heeft. De locatie manager kan energie meten bij zijn pand, en de eigenaar overziet de energiedata van alle panden.

VERDUURZAMEN DOOR INZICHT
Altijd een passende oplossing voor jouw vastgoed behoeften

Onze producten zijn volledig modulair, zodat wij aan de specifieke behoeften van elke klant kunnen voldoen. Binnen de vastgoedsector raden wij een combinatie van verschillende diensten aan. Indien je op zoek bent naar een specifieke oplossing, gaan wij graag de uitdaging aan en nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Aanbevolen productcombinatie
Ontdek de eindeloze mogelijkheden
Wij komen graag met je in gesprek om de kansen en
mogelijkheden voor jouw organisatie te ontdekken.
Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Volg de bedrijven die gebruik maken van het SMRTD platform