Extra positieve impact op het klimaat

Samen met unFootprint maken wij een extra stap richting positieve impact op het klimaat.

 

Duurzaamheid maakt het verschil

Dat weten wij bij SmartDodos natuurlijk als geen ander. Daarom zijn elke dag druk bezig om onze klanten op de beste en meest slimme manier te ondersteunen bij het verminderen van energie verbruik of duurzaam energie opwekken. 

CO2 footprint moet verder omlaag

Want ondanks dat onze klanten fors minder CO2 uitstoten is het heel lastig nu al volledig CO2 vrij energie te gebruiken. Ondanks alle goede initiatieven, inzet en projecten voor het reduceren van uitstoot. Blijft voorlopig helaas altijd nog een stuk CO2 resterend. 

CO2 uitstoot compenseren is een must

Want zelfs als we al CO2 reduceren, blijft de overgebleven uitstoot voorlopig te hoog. Daarom zijn wij voorstander van en reductie en echte CO2 compensatie. Planten van bomen is een van de puzzel stukjes van de oplossing.

Bomen planten op een juiste manier maakt het verschil

Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met onze partner unFootprint. Elk beetje helpt, dat geldt ook voor CO2 uitstoot en de compensatie. Daarom hebben wij besloten om ook ons steentje bij te dragen aan de positieve klimaat verandering door het planten van bomen.

Voor elke opdracht planten wij bomen

Wij planten voor elke klant bomen. Hoeveel? Dat is helemaal afhankelijk van de dienst en het product wat wordt afgenomen. Bijvoorbeeld door het afnemen van ons energie management dashboard compenseren wij al een boom. Leveren wij diensten voor een groter project? Dan compenseren wij natuurlijk veel meer bomen.

Ook CO2 verbruik compenseren?

Wilt u ook naast het reduceren van energie verbruik en duurzaam energie opwekken resterende CO2 compenseren? Dat kan! Wij helpen u bij het volledige proces en de mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend met ons contact op. Wij staan klaar om u hiermee verder te helpen.