Zekerheid dat jouw zonnepanelen leveren

Wordt uw zonne-installatie uitgeschakeld door de netbeheerder? Maakt u zich zorgen dat uw omvormer niet automatisch opnieuw opstart? Wij hebben de oplossing voor u: Solar Alert.

Al vanaf €1,25 excl. btw per maand 

verbruiksmanager
Wat krijgt u met SmartDodos Solar Alert

Onafhankelijk

Onafhankelijkheid van storingen in wifi en andere technische problemen.

Onmiddellijke meldingen

Als uw zonnestroomproductie gisteren niet naar verwachting werkt.

Direct van start

Geen installatiekosten of extra apparatuur vereist.

Een gerustgesteld gevoel

wetende dat uw zonne-installatie dagelijks wordt gecontroleerd.

Solar Alert

Met Solar Alert hoeft u geen dure installaties uit te voeren. Het enige wat u nodig heeft, is een slimme meter. Hier is hoe het werkt:

Waarom schakelt de netbeheerder zonnepanelen uit? Wanneer het elektriciteitsnet overbelast raakt, schakelt de omvormer zich automatisch uit om schade te voorkomen. Dit gebeurt wanneer de netspanning boven de 253 Volt komt.

Hoe weet u of uw zonne-installatie nog werkt? Zonnepanelen liggen vaak jarenlang op uw dak, en de omvormer veroudert na verloop van tijd. Met Solar Alert krijgt u direct meldingen als er iets misgaat. Zo kunt u kostbare dagen of weken van zonnestroomproductie niet verloren laten gaan.

Hoe werkt SmartDodos Solar Alert?

Hoe werkt Solar Alert?

Via uw slimme meter houdt Solar Alert nauwlettend in de gaten of er stroom wordt teruggeleverd aan het net. Op basis van historische gegevens en verwachtingen wordt voorkomen dat uw installatie bij minder zonnige dagen onnodig wordt uitgeschakeld.

Wat kost de Solar Alert?

Vanaf slechts €1,25 per maand voor een aansluiting met slimme meter kunt u genieten van gemoedsrust en verzekerd zijn van de beste prestaties van uw zonne-installatie.

Hoe kunt u Solar Alert aanvragen?

U kunt Solar Alert direct aanvragen via onze website, of als u meerdere panden heeft, kunt u een adviesgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Kies voor Solar Alert en laat de zon voor u werken zonder zorgen!