Energie monitoring voor woning of bedrijf
SmartDodos op Vakbeurs Energie op 9, 10 en 11 oktober

Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober 2018 vindt de 14e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit jaarlijkse evenement voor professionals in de energiesector vormt inmiddels een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Daar mogen wij niet ontbreken dus!

Combinatie met Industrial Heat & Power en Ecomobiel

Dit jaar wordt naast Vakbeurs Energie een speciaal platform ingericht voor de industriële energievoorziening: Industrial Heat & Power. Bezoekers die ook geïnteresseerd zijn in duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen hun hart ophalen bij de aangrenzende beurs Ecomobiel. De 350 exposanten en partners en honderden workshops, debatten en side-events bieden garantie voor genoeg inspiratie.

SmartDodos op de Vakbeurs

Wij van SmartDodos demonstreren drie dingen.

  • Allereerst onze energiemonitoringsoplossing, met het bijbehorend online dashboard en de functionaliteiten die hierin zitten. Energiemonitoring is niet alleen een goede eerste stap om te verduurzamen, het geeft je ook mogelijkheden om je als bedrijf te onderscheiden.
  • Ons partnerschapsmodel met energieadviseurs: hoe onze dienstverlening energieadviseurs kan helpen om gezamenlijk klanten te vinden en te helpen.
  • Onze digitale actieve kaart voor de gemeente Utrecht, waarop je kunt in- en uitzoomen en kunt zien waar in de Gemeente Utrecht zonnepanelen liggen en hoeveel. Dit helpt de gemeente bij het realiseren van hun doelstelling om in 2020 10% van de Utrechtse daken bedekt te hebben met zonnepanelen. Wij helpen de gemeente met ons solar forecasting model dat antwoord geeft op de vragen waar de panelen nu liggen en waar zouden ze nog meer kunnen liggen: het onbenut potentieel. Dit is een voorbeeld van hoe we op breder gebied informatie kunnen verschaffen. Zo kunnen we helpen om beslissingen te nemen omtrent energietransitie; waar komen warmtepompen, laadpalen, waar zou je buurtbatterijen moeten plaatsen etc.

Utrecht zonnepanelen Infographic Algemeen Demo2017

Nieuwsgierig?

Wij zijn te vinden bij stand 06.035. Mocht je naar de Vakbeurs Energie komen ben je van harte welkom bij ons voor een kop koffie! Als je nog wilt inschrijven als bezoeker voor de beurs kan dat via deze link. Wij kijken ernaar uit!