Simulatie
Ontgrendel de Kracht van Slimme Energie: De Rol van Simulatie in Netcongestiebeheer

Ontgrendel de Kracht van Slimme Energie: De Rol van Simulatie in Netcongestiebeheer

In een wereld waar energie-efficiëntie en duurzaamheid de toon zetten, is het optimaliseren van ons energieverbruik cruciaal, vooral voor bedrijven die willen groeien en netcongestie willen vermijden.

Stel je voor: je kunt zonnepanelen en laadpalen uitbreiden en tegelijkertijd pieken in het netwerk verminderen door slimme integratie van batterijen. Dat is waar simulatie van energie systemen van pas komt.

Met SmartDodos energiebeheer, aangedreven door de algoritmes van SEITA – Open software for energy flexibility, kunnen installateurs de benodigde gegevens verzamelen en scenario’s visualiseren. We doorrekenen de huidige situatie en slimme scenario’s, waardoor bedrijven verschillende doelen kunnen vergelijken.
Van het maximaliseren van energieverbruik tot het optimaliseren van batterijgrootte, onze analyses helpen bedrijven om SmartDodos’ energiemanagementoplossing te optimaliseren. Juist als whitelabel oplossing voor onze partners.

Met meer dan 6.600 bedrijven op de wachtlijst voor stroomaansluitingen, bieden onze oplossingen alternatieve routes voor groei zonder vast te lopen. Door slim gebruik te maken van beschikbare energie kunnen bedrijven floreren en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Voor meer informatie neem contact met ons op.
#energiesimulatie #digitaltwin #energiemanagement #netcongestie #energietransitie #besmartdonotbecomeaDodo