Slimme Verborgen Laadpaal

De dynamisch slimme compacte hidden laadpaal die eenvoudig is geïnstalleerd en buiten het zichtveld bevind.

Een verborgen laadpaal die match met de karakteristiek van je woning

verborgen laadpaal

De verborgen laadpaal wordt buiten het zicht gemonteerd. Hierdoor heb je géén last van een kunststof bak voor je woning.

Reguliere aansluiting

De laadpaal is aan te sluiten op een normale stroomaansluiting. Hierdoor hoeft de elektriciteit aansluiting niet verzwaard te worden.

Compacte oplossing

De afmetingen van de verborgen laadpaal zijn zo klein dat de aansluiting volledig in de meterkast kan worden afgemonteerd.

Volledig verbruik inzicht

De hidden laadpaal in combinatie met onze SmartDodos slimme applicatie heb je altijd inzicht in het verbruik van het laadpunt en van je pand.

Een laadpaal Die je Niet ziet

De laadpaal van BlueCurrent is een hele mooie innovatieve oplossing om je elektrische auto eenvoudig op te laden. De “laadpaal” wordt afgemonteerd in de meterkast waarbij alleen nog de kabel buitenshuis zichtbaar is. Door de dynamische oplaad functie hoeft de huidige elektriciteit aansluiting niet verzwaart te worden. 

 

Daarnaast ontvang je real-time inzicht in het volledige energie verbruik van je woning of pand. Dus niet alleen het verbruik van de laadpaal maar ook van je elektriciteit verbruik of opwekking via bijvoorbeeld zonnepanelen en gas.

Vraag je nieuwe hidden laadpaal direct bij ons aan!

Laadpaal die rekening houd met het verbruik

Hoe ziet de laadpaal uit?

BlueCurrent Hidden Laadpaal

Ontdek de mogelijkheden van een verborgen laadpaal onder de 1000 euro voor je woning of bedrijfspand. Samen met specialistische partners zorgen we ervoor dat de laadpaal volledig wordt geïnstalleerd bij uw woning of bedrijfspand.

vanaf €999,-

Excl. BTW

Vraag Vrijblijvende
offerte aan