EEN UNIFORME API VOOR ENERGIELEVERANCIERS
Alle gegevens van verschillende meters, in één uniform formaat

Alle energiegegevens van en voor jouw klanten zijn toegankelijk via één API. Bouw zo snel en efficiënt je ‘smart energy’ toepassingen. Verrijk meetdata met zonnepaneel en laadpaal data. Of neem AI gedreven voorspellingsdata af als een optionele datastroom. Allemaal toegankelijk via één data API.


Ontdek zelf hoe het werkt en plan een demonstratie in.

ENERGIEDATA EENVOUDIG GEMAAKT
Behoud de focus op ontwikkeling

Wij hebben al het voorbereidende werk voor jou gedaan en alle energiegegevens beschikbaar gemaakt via een eenvoudige API. Zo kun jij je concentreren op jouw toepassing en het leveren van toegevoegde waarde aan jouw consumenten. Wij leveren alle energiedata, van groot tot klein verbruik, zonnepaneel, laadpaal en energieopslag in een consistente API en formaat.

Kostenefficiënt

Wij hebben de dataverbindingen al opgezet; dit betekent dat jouw eigen dure programmeurs ze niet hoeven te ontwikkelen.

Snel operationeel

Aangezien alle koppelingen reeds zijn ontwikkeld, behoeft slechts één koppeling aan de omgeving te worden toegevoegd om het ontwikkelingsproces van jouw nieuwe toepassing te versnellen.

Uitbreiden met slimme voorspellingen

De AI-engine binnen ons platform zal voorspellingen doen over hoeveel energie elke bron verbruikt, om zo jouw klant assets te optimaliseren, maar ook geld te besparen! Dit door het combineren van uitgebreide weerdata met energie data per resource.

Toestemmingsbeheer

Compleet toestemmingsbeheer voor onder meer het opvragen van slimme meters. Is de toestemming ingetrokken? Dan verwijderen wij de gegevens uit het systeem.

Checken, omvormen en opslaan

Wij hebben de verbindingen met de meetbedrijven gemaakt, alles klaar gemaakt voor P4-acquisitie, grootverbruik meetbedrijven, laadpaal en zonnepaneel data en maken daarbij de tijdformaten en gegevensformaten uniform.

Wij groeien mee

Betaal alleen voor actieve verbindingen. Begin met weinig verbindingen en schaal dit snel op tot meer dan 100.000 verbindingen uit verschillende gegevensbronnen.

Liever een directe verbinding?

We kunnen de gegevens ook rechtstreeks distribueren naar: (S)FTP, Azure Blob storage, Storage Queue, Service Bus, Amazon S3, SQS, Webhook, E-mail, Kafka topic, RabbitMq topic.

Smartdodos oplossing
Altijd een passende oplossing voor je situatie

Onze producten zijn volledig modulair, zodat wij aan de specifieke behoeften van elke klant kunnen voldoen. Voor energieleveranciers raden wij een combinatie van verschillende diensten aan. Indien je op zoek bent naar een specifieke oplossing, gaan wij graag de uitdaging aan en nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Aanbevolen productcombinatie
Ontdek de eindeloze mogelijkheden
Wij komen graag met je in gesprek om de kansen en
mogelijkheden voor jouw organisatie te ontdekken.
Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Volg de bedrijven die gebruik maken van het SMRTD platform