VERBETER energie bespaar advies en BINDING
Met een complete energiemanager in je eigen huisstijl voor jouw klanten.

Wij leveren onze volledige software “white label” aan energieadviseurs en verkopers. Om jouw klanten meer waarde te geven, de klantrelatie te verbeteren en energieadvies op maat te bieden.

Benieuwd hoe? Plan een vrijblijvende demonstratie in.

JOUW HUISSTijL, onze software
Alles wat je nodig hebt voor contract-, energiebeheer, rapportages en meer op één plek.

Het was nog nooit zo eenvoudig om jouw klanten uitgebreid te ondersteunen en meer te doen binnen dezelfde tijd. Een energiemanager in eigen huisstijl voor het opstellen van rapportages, bijhouden van administratie, voldoen aan de RVO regelgeving en constant op de hoogte te houden met notificaties.

Energieverbruiksmanager in eigen huisstijl

In jouw huisstijl bouwen we onze energiemanager. Jouw klanten krijgen dus een dashboard dat eruitziet en aanvoelt als jouw bedrijf.

Direct eenvoudig energie inzicht

Met één klik hebben jouw klanten eenvoudig inzicht in hun eigen verbruik en zien ze dat jouw energieadvies van jouw energiescan echt werkt.

Einde contractmeldingen

Ontvang e-mailmeldingen wanneer energiecontracten aflopen, zodat je tijdig contact kunt opnemen met jouw klanten en een nieuw contract voor hen kunt afsluiten.

verbruiksmanager
RVO energie bespaar rapportages

Waarmee jouw klanten direct voldoen aan hun verplichting voor het RVO. Deze verslagen kunnen elk jaar worden opgenomen in de persoonlijke adviesgesprekken.

Uitgebreid inzicht

Het totale verbruik van verschillende klanten kan snel worden begrepen door het te groeperen per klant, sector of gebouwtype. Dit zal je helpen snel inzicht te krijgen in jouw klantsituatie.

Veilige onafhankelijke data opslag

Alle energiedata worden beschermd en zijn alleen beschikbaar zijn voor geautoriseerde partijen. Als klanten van leverancier veranderen, blijft hun energiedata toegankelijk en veilig. Historische energiedata wordt bewaard voor inzicht en analyse. Klanten hebben altijd toegang tot de informatie die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

Smartdodos oplossing
Altijd een passende oplossing voor je situatie

Onze producten zijn volledig modulair, zodat wij aan de specifieke behoeften van elke klant kunnen voldoen. Binnen de energie en adviessector raden wij een combinatie van verschillende diensten aan. Indien je op zoek bent naar een specifieke oplossing, gaan wij graag de uitdaging aan en nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Aanbevolen productcombinatie
Ontdek de eindeloze mogelijkheden
Wij komen graag met je in gesprek om de kansen en
mogelijkheden voor jouw organisatie te ontdekken.
Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Volg de bedrijven die gebruik maken van het SMRTD platform