ALS STANDAARD NIET GENOEG IS
BLOX De eenvoudigste manier om jouw software uit te breiden

Met SMRTD Blox kun je eenvoudig nieuwe functies en toepassingen toevoegen voor jouw ‘smart energy’ applicatie. Of je nu meer efficiëntie, meer functies of gewoon iets anders nodig hebt, met SMRTD Blox ben je gedekt. Begin met de basis, stapel er dan op wat je nodig hebt.

Volg de bedrijven die gebruik maken van het SMRTD platform
VOEG MEER FUNCTIONALITEIT EN DIEPGANG TOE
De flexibiliteit die je nodig hebt om te groeien

Jij kiest de BLOX die je wilt, wij voegen het toe. Zo kun jij je blijven focussen op je core business en de zaken die jouw bedrijf onderscheidend maken. SMRTD Blox geeft je de flexibiliteit en veiligheid die je nodig hebt zonder dat dit ten koste gaat van jouw eigen schaarse IT-middelen.

Aangepast naar jouw wensen

Jij kiest wat je wilt hebben. Extra notificaties, geavanceerder energie inzicht of rapportages? Kies zelf welke mogelijkheden bij jou passen

Voeg nieuwe functionaliteiten snel en eenvoudig toe

Profiteer van onze kant-en-klare integraties, direct te gebruiken. Snel en schaalbaar

Pay as you use

Eenvoudig uit te breiden zodat het precies past bij jouw behoeften. Betaal alleen voor de functionaliteiten die jij gebruikt

MEER DATA VOOR BETER energie INZICHT
Neem data gestuurde beslissingen

Met SMRTD Blox kun je meer gegevensinzichten krijgen, van historische meetgegevens tot het voorspellen van energieverbruiken en extra informatie over weerpatronen. Of eenvoudig facturen controleren.

AI normering

Met behulp van historische gegevens en gedetailleerde weersinformatie aangevuld met openingstijden of bedrijfsuren weten wij welk verbruik 'normaal' is en wanneer dit afwijkt.

AI Voorspellingen

De energiestromen worden voorspeld op basis van verschillende criteria, zoals het gebruik in het verleden, het huidige gebruik, speciale weergegevens, productiegegevens. Als input voor bijvoorbeeld balanceren en aansturen van baterijen etc.

Zonnepaneel of laadpaal data

Weet precies wat uw pand verbruik door te weten hoeveel energie uw laadpaal stations verbruiken en uw zonnepanelen produceren.

Energieopslag

Maak door het energie inzicht zo efficiënt mogelijk gebruik van energieopslag en dynamische prijzen

EENVOUDIG EXTRA INZICHTEN
De eenvoudigste manier om jouw energiedata te tonen

Laat jouw gegevens voor je werken door inzichten zichtbaar te maken voor iedereen in het bedrijf en klanten op een gemakkelijk toegankelijke manier.

Dynamische prijzen

Met onze dynamische energieprijzen feed weet u altijd wat morgen de kosten voor elektriciteit zullen zijn. U kunt anticiperen en analyseren hoe veranderingen in de energieprijzen u beïnvloeden!

Narrowcasting

Toon realtime gewenste energiedata voor transparantie en meer bewustwording voor duurzamer energiegebruik via diverse narrowcasting schermen.

Bespaar rapportages

Een besparingsverslag voor elk kwartaal of jaar, dat volledig in overeenstemming is met RVO en EBS (Registratie- en beheersysteem voor energie)

Solar controle (binnenkort beschikbaar)

Geavanceerde melding van zonne-energie, die aangeeft of de zonnepaneel installatie operationeel is en naar behoren functioneert.