Voor bedrijven en particulieren

Compleet inzicht in je energiedata

Een complete applicatie voor volledig inzicht in al je energiedata zonder gedoe. Met een energieplanner om het effect te meten van je (geplande) maatregelen. Compleet met rapportages volgens RVO en EBS richtlijnen uit te breiden met geavanceerde AI analyses.

Voor kleinverbruik aansluitingen, de eerste maand geheel GRATIS

 

Volg de bedrijven die gebruik maken van het SMRTD platform

Compleet inzicht in je energiedata

Een dashboard voor al je energiedata

Gebruik ons dashboard om direct al je energiedata inzichtelijk te maken. Met eenvoudig te begrijpen statistieken, notificaties en voorspellingen. Onze software is volledig onder eigen merk en aan te passen met specifieke maatwerkoplossingen.

Compleet dashboard

Wij hebben onze software ontwikkeld om gebouweigenaren, gebouwgebruikers en investeerders inzicht te geven in het energieverbruik en dit verbruik hierdoor te verminderen.

Volledig inzicht

Wij combineren alle data aan de hand van AI-technieken en creëren een betrouwbare basis voor compleet inzicht in je energiedata en gericht advies.

Effect van energiebesparende maatregelen inzichtelijk

Wij maken het effect van energiebesparende maatregelen direct inzichtelijk. Zo is het rendement snel zichtbaar en kan gekeken worden welke maatregelen effectief uit te breiden zijn naar meerdere locaties.

Connecties

Al jouw connecties inzichtelijk in een dashboard

Gebruik ons complete dashboard om direct al je energiedata inzichtelijk te maken. Met eenvoudig te begrijpen statistieken, notificaties en voorspellingen.

Veelzijdig te koppelen

Aan monitoring data, acquisitie P4, warmtemeters, zonnepanelen, laadpalen, demand response en meer.

AI-integratie

Maakt het mogelijk de daadwerkelijke impact van wijzigingen te bewijzen en toekomstig verbruik te voorspellen.

Rapportages

Met onze uitgebreide verbruiksrapportages voldoe je gelijk aan de wettelijke verplichtingen om het gebied van energiemanagement.

Direct Energie inzicht

Voldoe aan wettelijke verplichting en bespaar energie

Gebruik ons complete dashboard om direct al je energie data inzichtelijk te maken. Met eenvoudig te begrijpen statistieken, notificaties en voorspellingen die leiden tot directe besparing. 

 

Compleet EBS Systeem

Voldoet aan de eisen van de RVO (Rijksdienst van Ondernemen) en aan de verplichte erkende Energie Beheer Systeem (EBS) maatregel

Verbruiksalarmen

Bespaar direct door het krijgen van een alarm als er hoogverbruik is.

Energieplanner

Hou al je uitgevoerde en geplande energiebesparende maatregelen bij met de ingebouwde energieplanner.