Inzicht en overzicht in jouw energiebesparende maatregelen? Nu met de SmartDodos Energieplanner!

Het bijhouden van het effect van energiebesparende maatregelen is niet makkelijk. Met onze monitoring software is het al mogelijk om het energieverbruik van een gebouw te meten. Door onze energieplanner maken wij het eenvoudig om genomen maatregelen in te plannen en het effect hiervan te meten.

 

Door de planner van energiebesparende maatregelen is het mogelijk om genomen of geplande energiebesparende maatregelen in het dashboard op te slaan. Samen met een uitgebreide omschrijving en de energiebron waar de maatregel effect op heeft houdt u alle genomen maatregelen effectief bij in één systeem. Hierdoor heeft u per pand een duidelijk overzicht en kunt u het effect van de maatregel bijhouden.

 

Toegevoegde verduurzamingsmaatregelen
 Met deze mooie ontwikkeling helpen wij onze klanten nog verder in het duurzamer omgaan met energie. Wilt u weten op welke manier energiemonitoring en onze energieplanner u kunnen helpen? Vul dan onderstaand formulier in. Onze experts nemen binnen 1 werkdag contact met u op om samen te kijken naar uw mogelijkheden.

Deel onze blog: